HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser
Tilbud om annonsering Tilbud om innmelding

 
Tilbud om å bli med på www.visithokksund.no

Vi ønsker deg velkommen til å bli med på internettsatsing for alle næringsdrivende i Hokksund - www.visithokksund.no.

Dette er en nettsatsing der dere som næringsdrivende får profilert butikken eller bedriften gjennom faktaopplysninger, beskrivelse av virksomheten, logo, bilde og ikke minst ved hjelp av interaktive kart som gjør det lett for kunden å finne fram. Alle virksomheter blir sortert på bransjer, og er i tillegg søkbare.

Visithokksund.no skal være førstevalget for turister og fastboende som trenger en oversikt over hva Hokksund har å by på. Derfor vil vi på redaksjonell plass omtale kommende arrangementer som markedsdager og stevner som måtte komme til Hokksund.

En annen viktig del er aktivitetskalenderen som vil være oppdatert med de tilbud som finnes.

Internt nettverk: I tillegg til at publikum får tilgang til oppdatert informasjon om Hokksund 24 timer i døgnet, får dere som er med i løsningen et eget nettverk hvor dere kan selv redigere opplysningene om virksomheten. I tillegg gir dette muligheten til å utveksle ideer, komme med innspill til andre næringsdrivende og til oss som drifter løsningen. Alle som blir med får eget brukernavn og passord til disse sidene.

Priser: For å bli med må alle betale en innmeldingsavgift på kr 2.000,- pluss mva. Det betales i tillegg kr 500,- pluss mva årlig for vedlikehold av sidene. Denne prisen kan indeksreguleres i.h.t. konsumprisindeksen hvert år.

Ta kontakt med Roy Hansen i Roy's Pressetjeneste om du trenger mer informasjon eller ønsker å bli med. Du kan når som helst trekke deg ut dersom du skulle ønske det. Innmeldingsavgift refuderes ikke.

Roy Hansen - mobil nr. 92 63 86 82
Eller på e-post roy@pressetjeneste.no

HVA SKJER
 
 
October 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no