HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Nå er Hokksund-dagene i full gang

Hokksund-Dagene er i full gang og Hokksund sentrum er gjort om til en skikkelig markedsgate. Det var som vanlig ordfører Ann Sire Fjerdingstad som sto for den offisielle åpningen.

Ordfører Ann Sire Fjerdingstad foretok som vanlig den offisielle åpningen av Hokksund-Dagene og takket alle ildsjelene som sto på for å gjøre dette mulig.

 

I sin tale berømmet hun alle ildsjelene som sto på for å gjøre dette mulig, samtidig som hun viste til at det stadig kommer nye butikker til sentrum, mens andre pusser opp og satser.
 
Ved siden av den offisielle åpningen, bød åpningsdagen på barnesang, parade med påfølgende gratis is til alle og ikke minst Hokksund Byteater Junior som underholdt på Handletorget.
 
På ettermiddagen var det Amcar-parade som fylte hele Stasjonsgata med «dollarglis» i alle varianter. I tillegg ble det moteshow der de lokale butikkene viste fram sine varer, anført av Sine Frødin som konferansier.
 
Kveldens høydepunkt var en gratiskonsert med «The Midnight Rebels» utenfor rådhuset. Dessverre var det lite folk, men bandet gjorde i hvert fall sitt til for å holde på det publikummet som var.
 
Allsidig program
Hokksund-dagene fortsetter fredag, lørdag og søndag. Her finner du et allsidig program, men noe tivoli ble det dessverre ikke i år. Det har sin forklaring i at det faste tivoliet gjennom mange år, har lagt ned og det var ifølge ledelsen i handelsstandsforeningen, ikke mulig å skaffe en erstatter på så kort varsel.
 
Fredag spiller Staut på Sanden. Det er en konsert det kan være verdt å få med seg.
 
Hele programmet for Hokksund-Dagene finner du HER
 

 

Barna i Lerberg Barnehage underholdt sammen med de ansatte.
 


 
Flere barnehager stilte opp for å synge, gå i opptog og selvsagt få gratis is på Handletorget. Mye folk og stor stemning blir det av slikt.
 Knerten Barnehage fikk med seg en maskot i opptoget, noe ungene synes å sette stor pris på.
 Hokksund Byteater Junior bød på en rekke innslag fra sine siste oppsetninger. Dette var både spennende og morsomt for store og små.
 Amcar-paraden er et fast innslag under Hokksund-dagene og mange var møtt fram for å se alle de flotte bilene.
 Alle modellene på mannekengoppvisningen takker fro seg etter endt visning - ledet av Sine Frødin.
 Det var tynt i rekkene under konserten til «The Midnight Rebels». Fint vær og gratis konsert pleier jo å lokke eikværingen til sentrum.

  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
December 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no