HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Halvdan Sivertsen kommer til Hokksund

31. august kommer en storhet til Eiker og Sanden Hotell. Halvdan Sivertsen inntar den koselige bakgården til hotellet i Hokksund, og arrangøren spår fullsatt bakgård og en konsertopplevelse av de sjeldne.

Halvdan Sivertsen inntar Sanden Hotell torsdag 31. august. Det blir en konsert med både gammelt og nytt materiale og mye nord-norsk humor.

 

Når i tillegg den lokale vokaldronningen Madeleine Holden tar jobben med å varme opp publikum, ligger alt til rette for en fantastisk konsertkveld nede ved elva i Hokksund.
 
Halvdan Sivertsen er klar med ny plate og ny turné, og igjen skal han glede et stort og entusiastisk publikum fra scener over hele landet.
 
Utgangspunktet for turneen er den nye platen, men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Med mye strenglek og vokalharmonier, toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir en strålende kveld.
 
Arrangør i samarbeid med Sanden Hotell er On Stage Booking, som også sto for Benny Borg-konserten i Hokksund Kultursal tidligere i år, samt Akustisk i Eiker i Mjøndalen Samfunnshus. Konserten den 31. august blir den største produksjonen til det lokale artistbyrået så langt.
 
On Stage Booking kan love en i beste forstand typisk Halvdan-konsert.
 
Det blir en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor, med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.
 
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
December 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no