HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Høstferien kan du ta på biblioteket

Neste uke er det høstferie og du trenger ikke reise bort for å få en fin ferie. På biblioteket i Hokksund kan du kose deg med både lesestunder, radioteater og barneforestilling.

Égal Teater spiller en forestilling kalt «Barnas århundre» neste lørdag og dette avslutter en aktiv uke på biblioteket i Hokksund.

 

Mandag og tirsdag holder Bokbamsen lesestunder på storskjerm kl. 11.30. Mandag passer lesestunden best for de mellom 3 og 5 år, mens den på tirsdag er tilpasset de fra ca. 6 -9 år.
 
Tirsdag inviterer biblioteket også til radioteaterverksted. Kjenner du noen som har lyst til å skrive spennende dialoger? Eller har en skuespiller i magen? Eller en som drømmer om å lage lydeffekter og sitte ved en miksepult?
 
Radioteaterverkstedet er tilpasset barn og unge i alderen 11-14 år.
 


Skuespiller, skribent og litteraturformidler Ketil Kolstad kommer til biblioteket, og sammen med lydtekniker Erik Brincker Svalheim tar han barna med på et tre-dagers opplegg med verksted i radioteater.
 
Påmelding på mail til lene-m.velle@oeiker.no eller ved oppmøte på biblioteket. Kurset er gratis. OBS: Kurset har begrenset antall plasser.
 
Lørdag avsluttes høstferieuka med en feiende flott barneforestilling med Égal Teater, kalt «Barnas århundre». Den tar barna med på en historisk reise gjennom barnelitteraturen opp gjennom tidene. Du får blant annet møte Kaptein Krok, Peter Pan, Knerten, Ole Brum og Jon Blund. Inngang kr 50. Passer best for barn fra ca. 3 år og oppover.
 
Velkommen til en hyggelig høstferie på biblioteket.
 
 

  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
December 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no