HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Ny sesong med Tussmørk torsdag på biblioteket

Høsten er over oss med mørke kvelder og ruskevær. Hva passer vel bedre enn en lun konsertopplevelse en torsdagskveld i oktober?Biblioteket i Hokksund starter nå opp sin fjerde sesong med tussmørke torsdagskonserter.
 
Først ut i høst er Middlewood Band bestående av medlemmer fra Larvik og Hokksund. Bandet ble startet av Marius Midtskogen i 2008 etter å ha vært en del av rockemiljøet i Drammen i mange år.
 
Bandet skriver egne låter hvor det utelukkende brukes bluegrass instrumentering. Sammen skaper de varierte konserter med en blanding av moderne og tradisjonell bluegrass og akustisk country, og med den gode musikkopplevelsen i fokus.
 
De siste årene har bandet spilt på festivaler som Risør Bluegrass Festival, Langesund Bluegrass Festival, Kjerringvikfestivalen, Strenger i Gress og Drammen Elvefestival i tillegg til konserter på Buckleys, Herr Nilsen, Buddy og Larvik Kulturnatt.
 
Middlewood Band består av seks medlemmer: Morten Marstein (kontrabass/vokal), Line Johannessen (vokal), Morten Nymoen (mandolin/dobro/ vokal), Tore Kaspersen (banjo/vokal), Åsa Ringborg (fele) og Marius Midtskogen (vokal/gitar).
 
Torsdag 12. oktober kl. 19.30.
Salg av vin/øl.
18 års aldersgrense.
Inngang kr 150,-.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
January 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no