HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Kulturskolen innbyr til julekonserter

Onsdag 6. desember kl. 17.30 og 19.00 innbyr Øvre Eiker kulturskole til julekonsert i kultursalen på Hokksund Ungdomsskole. Her får du høre elever og lærere sammen.Det blir over 100 elever og lærere som stiller på de to konsertene i kultursalen på Hokksund Ungdomsskole onsdag 6. desember.

 

Det er tid for julens vakreste eventyr når over 100 elever mellom 4 og 19 år inntar scenen og gir to julekonserter i kultursalen på Hokksund Ungdomsskole.
 
De kjente og kjære julesangene står selvsagt på programmet, og på tradisjonelt vis får publikum høre orkester med over 100 musikanter fremføre «Bjelleklang» med en rocka vri.
 
Andre innslag er «Carol of the Bells» med Fløyteensemble og «Alfonso Muskedunder» med Øvre Eiker slagverkensemble, soloinnslag med Nora Mari Hals som spiller «2. sats» fra trompetkonsert av Neruda, «Våren» av Vivaldi med solist og strykeorkester og «Finalesats» fra Reisen til julestjernen for å nevne noe.

Instrumentene er julepyntet med lyslenker, og med allsang på «Glade jul» der alle synger med er det duket for topp julestemning, høy sjarmfaktor og imponerende prestasjoner av kommunens mange flinke barn og ungdommer.
 
Før og mellom konsertene arrangerer Øvre Eiker strykeorkester kafe i kantina.


Gratis entré på begge konserter.
 
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
March 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no