HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Trygve Hoff – folkelig og engasjert

I fjor var det 30 år siden Trygve Hoff døde bare 49 år gammel. Sporene etter ham står dype i norsk kulturliv. Både som tekstforfatter, revyartist og ikke minst som en av de mest sentrale aktørene i den nordnorske visebølgen på 70-tallet.

Trygve Hoff var lærer på Buskerud Folkehøgskole på Darbu. Mange eikværinger har derfor et spesielt forhold til visesangeren som gikk bort så altfor tidlig.

 

I 2016 inviterte biblioteket til boklansering av boka «Trygve Hoff – kulturrabulisten fra nord», samt en minikonsert med de lokale musikerne Jon Wold, Terje Kristiansen og Arild Mikkelsen. Dette var en stor suksess som sørget for fullt hus. Nå inviterer biblioteket til ny konsert.
 
Sammen med komponist Svein Gundersen står Trygve Hoff bak flere av våre mest kjente og kjære viser, som blant annet «Har en drøm» og «Nordnorsk julesalme». Førstkommende torsdag har musikerne invitert med seg Marie Firing Lemme og Roar Berget på vokal og Terje Gulliksen på piano.
 
Sammen har de dykket ned i Trygve Hoffs visemateriale og vil denne kvelden presentere noen av hans fineste viser.
 
Inngang kr 150,-
 
18-års aldersgrense.
 
Bibliotekbaren åpner kl. 19.
 
Torsdag 8. februar kl. 19.30.
 

Konserten var opprinnelig oppsatt 30. november i fjor, men ble på grunn av sykdom utsatt til 8. februar. Nå er imidlertid gruppa klar til å hedre mannen, som har bodd mange av sine år på Darbu. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
May 2019
ma  ti on to fr
June »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no