HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Tor Endresen tar Las Vegas til Hokksund

Lørdag 17. februar er det duket for et stort show i kultursalen på Hokksund ungdomsskole. Da inviterer nemlig Øvre Eiker Musikkorps til VIVA LAS VEGAS med Tor Endresen som gjesteartist.

Tor Endresen kommer til Hokksund lørdag 17. februar og skal sammen med Øvre Eiker Musikkorps ta oss til Las Vegas i et stort show med lokale artister.

 

Publikum vil få være med på en hit-parade med låter av Elvis Presley, Michael Bublee, Tom Jones, med flere og selvsagt en av Tors største hits, «Cafe le Swing».
 
Med på konserten er også Sine Frødin, Cathrine Isaksen Bakken, Roar Berget og Kjell Grønbeck, både som solister og korister.
 
Tor Endresen
Tor startet sin karriere som sanger i 1985. I 1986 kom albumet «Call Me Stranger» ut og bare tilfeldigheter gjorde at singelen «Black rain» ikke ble tittelmelodien til James Bond filmen «Living Daylights». Den gangen falt valget på A-ha. Totalt har Tor gitt ut 19 album fra 1986 og solgt over én million plater i Norge.
 
Tor ble kjent for det store publikum i forbindelse med sin medvirkning i Lollipop-serien på NRK 1 sammen med Rune Larsen fra 1989 og utover. Dette programmet er det mest sette musikkprogrammet sendt på NRK gjennom tidene. Tor har til sammen deltatt i 11 norske Grand Prix finaler i årene fra 1987 - 2006. I 1997 vant han den Norske finalen med låten «San Fransisco».
 
Tor har gått fra suksess til suksess gjennom årene og utviklet sine mange talenter som vokalist, komponist og revyskuespiller. De siste 13 årene har Tor gjort stor suksess med Strømmestiftelsens førjulskonsert «Stille Natt, Hellige Natt» sammen med flere av landets fremste kunstnere, blant andre Rune Larsen, Anita Skorgan og Mariann Aas Hansen.
 
I 2012 ble også Alexander Rybak med på førjulsturneen. De siste to årene har han vært på juleturne med Bettan, Øyvind Blunck og med Øvre Eiker Musikkorps sin egen dirigent, Petter Anthon Næss som kapellmester.
 
Tor Endresen gjorde stor suksess for hele det norske folk i TV2 sitt suksessprogram «Skal Vi Danse». I 2010 fikk han vise hvor tøff han er i TV serien 71 grader Nord på TVNorge. Han deltok også I NRK programmet «Popstokk» i 2011. Høsten 2012 var Tor aktuell i NRK sitt lørdagsprogram «Stjernekamp» og han er akkurat nå aktuell i TV2s serie «Hver gang vi møtes».
Øvre Eiker Musikkorps er i godt driv med sin energiske og alltid like positive dirigent Petter Anthon Næss. Korpset spiller et variert program fra det mer klassiske og tradisjonelle korpsstoffet til showkonserter med nasjonale toppartister.
 
La ikke sjansen gå fra deg til å oppleve en av Norges største artister og entertainere i fri utfoldelse sammen med Øvre Eiker Musikkorps i Hokksunds flotte kultursal lørdag 17. februar kl. 18.00.
 

VIVA LAS VEGAS med Tor Endresen som gjesteartist blir vinterens store oppsetning i kultursalen i Hokksund. Her blir det underholdning på høyt plan. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
May 2019
ma  ti on to fr
June »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no