HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Stor nyttårskonsert med kulturprisutdeling

Tirsdag kveld er det på nytt duket for en stor nyttårskonsert med utdeling av Øvre Eikers kulturpris for 2017 i kultursalen på Hokksund Ungdomsskole. En rekke kulturinnslag står også på programmet.

Ordfører Ann Sire Fjerdingstad og kultursjef Christer Best Gulbrandsen delte ut kulturprisen i fjor. De vil gjøre det samme i år, men hvem som er kandidater er en godt bevart hemmelighet.

 

Selv om det er lenge siden vi feiret nytt år og disse konsertene normalt er avholdt i begynnelsen av januar, har Øvre Eiker kommune valgt å holde på det tradisjonelle navnet. Og det blir en konsert med en rekke kulturinnslag med lokale krefter.
 
I fjor var det Petter Anthon Næss som ble tildelt kulturprisen for 2016, men hvem som får den i år er en godt bevart hemmelighet. Kulturkontoret gikk tidligere i år ut med en oppfordring til alle om å nominere kandidater til denne prisen.
 
Med prisutdeling på programmet sier det seg selv at ordfører Ann Sire Fjerdingstad også kommer. Hun vil dele ut prisen sammen med kultursjef Christer Best Gulbrandsen.
 
Konserten blir som før ledet av dirigent Petter Anthon Næss og han har denne gang en rekke musikalske gjester. På denne listen finner vi Øvre Eiker Slagverksensemble, Øvre Eiker Musikkorps, Øvre Eiker Skolekorps og korene Vox Egeri og Celebration.
 
Øvre Eiker kulturskole blir også representert i tillegg til Solveig Kaspersen Laugerud og Marie Hals Hellerud. Fiskum Barne- og Ungdomsteater finner vi også på gjestelisten, pluss at det loves en hel del til.
 
Det er gratis entré og åpent for alle som vil i kultursalen denne tirsdags kvelden.
 

  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
February 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no