HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Tussmørk torsdag på kvinnedagen 8. mars

I mars inviterer biblioteket i Hokksund til Tussmørk torsdag-konsert på selveste kvinnedagen. Denne kvelden hyller de kvinnen med fire lokale artister på bibliotekscenen.

Madeleine Holden, Vårin Strand, Helge Herlung og Anne Kolbjørnsdatter Skarra stiller alle opp 8. mars for å markere kvinnedagen på biblioteket i Hokksund.

 

På bibliotekscenen står Vårin - sanger og låtskriver fra Hokksund. Vårin Strand har drevet med musikk lenge, og har blant annet varmet opp for både Hellbillies og Aurora. Hun slapp singelen «Pull me up» i januar, og i mai kommer debutalbumet hennes.
 


Madeleine Holden er også fra Hokksund, og har trollbundet publikum med sin vakre stemme siden hun var liten. Hun er kanskje mest kjent for sin tid som vokalist i Groovy Company, som spilte på alt fra Kongsberg Jazzfestival til Dark Season på Svalbard. Madeleine varmet også opp for Halvdan Sivertsen da han gjestet Sanden hotell i fjor sommer.
 


Anne Kolbjørnsdatter Skaare har musikk i blodet, et lidenskapelig forhold til ord og driver blant annet med performancekunst. Hun er bosatt i Vestfossen, og har holdt flere konserter i nærområdet, blant annet på Onkel Thor.
 


Helge Herlung er den eneste hanen i flokken. Han kommer opprinnelig fra Oslo, men er nå bosatt i Bingen. Han er kanskje mest kjent som gitarist og vokalist i bandene Monsterpop og Apache, men har også bred erfaring fra solo- og duo-opptredener.
 

 


Bibliotekbaren åpner kl. 19.
Inngang kr 150,-.
Torsdag 8. mars kl. 19.30. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
February 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no