HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Harald Herresthal til Øvre Eiker bibliotek

Onsdag 21. mars kl. 19.00 kommer Harald Herresthal til biblioteket med foredraget «Min mor valgte meg». Foredraget er basert på boken med samme navn som kom ut i fjor høst.

 

Selvbiografien «Min mor valgte meg» er en rikt illustrert bok om den 20 år gamle ungpiken Bjørg fra Narvik som under krigen forelsket seg i den 12 år eldre tyske soldatmusikeren Heinz og ble gravid med ham.
 
Hun nektet å ta abort, og måtte reise til det krigsherjede Tyskland og mistet sitt norske statsborgerskap. Først etter over 10 vanskelige år kunne familien gjenforenes i Vestfossen.
 
Det er også den fantastiske historien om en familie som gjennom generasjoner på en imponerende og fremragende måte har preget musikklivet i Tyskland og Norge, ikke minst ved forfatteren selv som professor og rektor ved Norges musikkhøyskole.
 
Harald Herresthal er organist, musikkforsker og komponist, og har helt siden 70-tallet vært en av de betydeligste initiativtakerne innen kirkemusikalsk virksomhet. Som professor, som konsertgiver og som faglitterær forfatter har han vært en sentral aktør i utviklingen og fornyelsen av norsk kirkemusikk. Han regnes for å være en av de fremste ekspertene på norsk musikkhistorie og har publisert en lang rekke bøker på norske og europeiske forlag.
 
Fri inngang. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
May 2019
ma  ti on to fr
June »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no