HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Åpner ny butikk for fiskeinteresserte i Hokksund

Svein Inge Stangenes drev sportsbutikk med fokus på fiskeutstyr i Mjøndalen i mange år, men etter en mislykket satsing på Sørlandet, måtte han gi seg. Fredag åpner Stangenes ny butikk i Hokksund sentrum.

Den nye butikken til Svein Inge Stangenes begynner å ta form og her blir det blant annet stenger for laksefiske.

 

Med Drammenselva og hundrevis av laksefiskere bare noen hundre meter unna, burde det være stor interesse for en ny sportsfiskebutikk i Hokksund selv om det finnes forhandler av slikt på Eiker Senter fra før.
 
Det håper i hvert fall Svein Inge Stangenes, som på fredag åpner sin nye butikk i Hokksund sentrum - med Stasjonsgata legekontor som nærmeste nabo.
 
«Turfiskern» har butikken fått som navn og det ligger en dobbel betydning i dette navnet. For det er nemlig ikke bare utstyr til alle fiskeinteresserte Stangenes tilbyr her. Han arrangerer også en rekke villmarksturer med fiske som den største aktiviteten.
 
Han har tidligere arrangert kurs på Eikern der noe av poenget var å kunne fiske storørreten fra land ved hjelp av kanoer som dro ut linene fra land. Og storørret ble det på syv av åtte kurs.
 
Selv er Svein Inge en ivrig isfisker og det kommer naturlig nok til å prege sortimentet så lenge vintrene er som årets. Men han skal ha noe for enhver smak og fiskeform. Selvsagt blir det mye som dreier seg om laksen i Drammenselva, men også trollingutstyr til Eikern finnes i hyllene.
 
Stor på agn
- Jeg vil satse mye på agn, da det kan være vanskelig å få tak i. Her blir det store kasser med duggmark, vi har fått inn brisling i forskjellig størrelse som brukes mye til trolling og det kommer sild. I tillegg har vi selvsagt maggot til blant annet isfiske, sier han.
 
Nå vil kanskje mange si at han starter i en sterkt konkurranseutsatt bransje med pressede priser fra blant annet store kjeder og nettbutikker.
 
- Det er stor fortjeneste på fireutstyr og jeg har derfor valgt å legge meg på nettprisene til Skitt Fiske. Da skal vi være konkurransedyktige - i hvert fall på pris, selv om utvalget nok ikke blir like stort her, sier han.
 
- Vi starter opp litt forsiktig nå før sesongen kommer skikkelig i gang, men vil fylle på med sesongvarer utover vår og sommer, sier Stangenes, som jobber dag og natt nå for å bli ferdig med å få alt på plass.
 
Han kommer også til å ha et par store skjermer i butikken der han vil vise video fra sine villmarksturer. Alle turer er nemlig filmet og dokumentert slik at andre kan se hva dette går ut på.
 


Fiskeutstyr er som godteri for fiskeinteresserte gutter og jenter. Her er det kjente merker som selges til en hyggelig pris, skal vi tro innehaveren rett. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
July 2020
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no