HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Forfattersamtale på biblioteket

Da den lokale forfatteren Rune Christiansen ble spurt hvem han ville invitere til en samtale rundt litteratur, tekst og skriving, valgte han seg Niels Fredrik Dahl.

 

Mandag 16. april møtes de på biblioteket i Hokksund for å utveksler erfaringer om det å skrive. Om å våge seg i ut i det ukjente, om å nærme seg det som kan bli en tekst, historie, et dikt, og om å lete etter en stemme.
 
Niels Fredrik Dahl er en norsk forfatter og dramatiker. Romanene «På vei til en venn» og «I fjor sommer» har fått god mottakelse både hos kritikere og publikum, og er oversatt til dansk, svensk, tysk og nederlandsk.
 
«På vei til en venn» ble belønnet med Brageprisen i 2002. Dahl har også skrevet manus til flere TV-serier, blant annet Hotel Cæsar og Soria Moria. Høsten 2017 utkom romanen «Mor om natten» som høstet svært gode kritikker.
 
Rune Christiansen er en norsk lyriker og romanforfatter, og vårt lokale alibi. Han er bosatt i Vestfossen, og samboer med forfatter Mona Høvring.
 
Christiansen debuterte som dikter i 1986, og har siden skrevet både diktsamlinger og romaner. Han har også gjendiktet poetene Alain Bosquet, Eugenio Montale, Frank Kuppner og Edmond Jabès. Han vant Brageprisen i 2014 for sin roman «Ensomheten i Lydia Ernemans liv».
 
I 2015 mottok han Gyldendalprisen for hele forfatterskapet. Høsten 2017 utkom romanen «Fanny og mysteriet i den sørgende skogen» som også høstet svært gode kritikker.
 
 
Velkommen!
Inngang kr 100,-.
Mandag 16. april kl. 19.00.
 
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
April 2019
ma  ti on to fr
May »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no