HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Cirkus Arnardo viser muskler i manesjen

En topptrimmet muskelmann og hunder står på plakaten når Cirkus Arnardo besøker Hokksund 3. mai.

HUSKY & SAMOJED: Sledehunder i stor fart presenteres av Jennifer og Kelly Saabel. (Foto: Peter Wieler)

 

Den sterke mannen heter Denis Ilchenko, er 33 år og kjent fra Guinness rekordbok og britiske TV-show, skriver Arnardo i en pressemelding.
 
Han trekker biler kun med tennene, sjonglerer himmelhøyt med tunge bildekk, og løfter telefonstolper over hodet med halve crewet hengende på som ekstra vekt. Publikum kan virkelig glede seg til å se Denis i aksjon.
 
- Dette er nok noe som eikværingene ikke har sett tidligere, sier sirkusdirektør Arild Arnardo om sin nye hovedattraksjon.
 
- Faktisk har jeg ikke opplevd maken selv, heller. Til og med klappsetene kommer til å applaudere nå, sier sirkusveteranen før forestillingen ved Hokksund ungdomsskole.
 
Den nye forestillingen byr også på cosplay-artist og slangemennesket Kelly Saabel som skyter piler med foten mens hun balanserer på hendene som en alveprinsesse i Middle-earth. Kelly er kjempepopulær i Tyskland med mange tusen følgere på Instagram.
 
Det samme gjelder Kenya Boys. Her er det fart, glade rytmer, limbodans, ild og akrobatikk i skjønn forening fra Afrikas hjerte.
 
For Cirkus Arnardo er en arena der tilskuerne kommer tett på aktørene, kun et popcornkast unna. Og der innholdet skifter i stort tempo, mellom øyeblikk som får oss til å le, hviske, forbauses, eller til å sitte musestille med prikkende gåsehud.
 
Og det er mye mer: En stor flokk Siberian husky og samojedhunder stormer inn i manesjen i ekspressfart, mens Clown André besøker Norge for første gang med rød nese og nye humørfylte idéer.
 
De hestefrelste får møte vakre pinto-ponnier i frihetsdressur fremført av hestepedagog Yvonne Lübben.
 
Se og lær når Diana Boiachin blåser fargerike såpebobler i mega-format, og hold pusten når Duo Costache kjører dødshjul i 10 meters høyde.
 
Alt er med. Som temposjonglør, illusjonister og dristig «flyakrobatikk» i ringtrapez.
 
Dette og mer til får du i årets utgave av Cirkus Arnardo, som har langt flere dimensjoner enn det som lar seg gjenskape på en glatt skjerm. Selv med en «fantasillion» pixler for hånden.
 
I 2018 er det forresten 250 år siden det moderne sirkuset ble født, i England, i 1768. Dette blir markert over hele Europa.
- For dette er levende underholdning tuftet på rike tradisjoner. Og naturligvis støpt i en moderne form som fenger. Så, joda, vi viser virkelig muskler i år, sier sirkusdirektør Arild Arnardo.
 
 

400 KILOS MENNESKEKARUSELL: Tunge løft for Denis Ilchenko alias Den sterke mannen. (Foto: Piet-Hein Out) >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
February 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no