HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Runder av konsertturné på hjemmebane

Celebration har nylig vært på turné sammen med Elisabeth Andreassen og flotte musikere. Mange har ønsket seg konserten på hjemmebane og tirsdag 5. juni blir det mulig å høre koret sammen med selveste Bettan, lokale musikere og selvfølgelig med dirigent Petter Anthon Næss ved roret.

Elisabeth Andreassen har reist rundt med Gospelkoret Celebration i forbindelse med deres 20-års jubileum. Nå kan du oppleve dette på korets hjemmebane.

 

Det blir gospeltrøkk og tid til ettertanke, med over 40 sangere, band og solister.
 
Vi får også i Haug oppleve Bettan som synger sanger fra sitt rikholdige repertoar, som blant annet Danse Mot Vår, og så blir det selvfølgelig gospel med Bettan og band.
 
Dirigenten Petter Anthon Næss har spilt med Elisabeth siden 1994, og han kan faktisk love at taket skal løfte seg. Celebration synger både tradisjonell og morderne Gospel og er ikke redde for å ta ny musikk med i programmet. Her vil det bli stor variasjon med et flott ensemble, og de håper du vil være med å feire livet og musikken og 20 år med Celebration.
 
Celebration forsetter sin feiring videre og avslutter sesongen med to konserter på Pakkhuset i Larvik med tradjazz bandet fra Drammen, Gyldenløwe Brygge 9. og 10. juni. Konserttema er her «New Orleans Jazz Celebration».

Celebration har feiret seg selv og sitt 20-års jubileum på en rekke steder i landet, men nå kommer de til Haug kirke tirsdag 5. juni. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
July 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no