HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Vil la barna gå etter storlaksen i elva

Laksefiskekonkurransen for voksne er som kjent avlyst under årets By- og Laksefestival, men det gjelder ikke for barnefiskekonkurranse. Nå er det bestemt at konkurransen flyttes til Hellefoss-området sånn at sjansene for skikkelig fisk øker.

Sander Vie Andreassen (4) tester ut fisket i elva like nedstrøms Hellefoss. Han har bursdag i dag og vi i Eikernytt.no gratulerer selvsagt. Han er sammen med Stian Skjereng i Ungdomsutvalget.

 

Som Eikernytt.no fortalte mandag 30. juli, ble det da vedtatt å droppe årets laksefiskekonkurranse for voksne. Det skyldes lite vann i elva og en historisk lav påmelding til konkurransen på det tidspunktet.
 
Men barnefiskekonkurransen går altså som planlagt og den holder seg til oppsatt program - bare med én viktig endring. Det er nå åpnet for at det også skal fiskes oppunder Hellefoss. Det betyr økte sjanser for å få en skikkelig rugg på kroken, selv for små fiskere.
 
- Elva er stengt for øvrig fiske denne helgen under By- og Laksefestivalen. Derfor var det mulig å flytte barnefiskekonkurransen til området Grevlingen, Kula og Fossekulpen, forteller medlem av Ungdomsutvalget i ØJFF, Stian Skjereng.
 
Det skal altså fiskes på begge sider av elva denne lørdagen. Men det vil kreve litt mer av de unge fiskerne - både når det gjelder utstyr og årvåkenhet. Det er nemlig litt lettere å sette seg fast i strømmen her enn langs bredden ved Hokksund Camping hvor det normalt fiskes.
 
- Det er kanskje ikke alle som ønsker å fiske oppunder Hellefossen selv om muligheten for stor fisk er bedre her. Derfor blir det fiske langs campingen også i år. Men dette er altså bare en mulighet som kanskje passer best for de aller yngste, sier Stian.
 
Påmeldingen til barnekonkurransen skjer fra 08.00 til 10.00 på Hokksund Camping. Fisket starter kl. 11.00 og varer til 13.00. Kl. 13.30 er det premieutdeling til alle fiskerne ved laksehytta på campingen. Og vi kan avsløre at det er skikkelig fine premier til de som får mest fisk.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
March 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no