HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Inferno – et foredrag med Asbjørn Bjornes og Henrik Syse

Mandag 17. september kan du oppleve et spennende og passe unikt foredrag på biblioteket i Hokksund. Da kommer nemlig Asbjørn Bjornes fra Hokksund og Henrik Syse for å snakke om Dantes Inferno.

 

Asbjørn Bjornes er litteraturviter fra Universitetet i Oslo og bosatt i Hokksund. Han har forsket på Dante i mange år og har oversatt en rekke bøker. Han er nå i gang med å oversette hele Den guddommelige komedie fra italiensk til bokmål. Første del, Inferno, kom ut på Dreyers Forlag i februar i år.

Henrik Syse er filosof, forfatter, foredragsholder og forsker. Han har en Master of Arts-grad i politisk filosofi fra Boston College (1991) og en doktorgrad i etikk fra Universitetet i Oslo (1997). 

Henrik Syse innleder om Dantes Inferno og vår tid, deretter foredrar Asbjørn Bjornes om utfordringer og refleksjoner rundt oversettelsesarbeidet. Han vil også fortelle om leseropplevelsen og gleden ved å lese Dante, som til tross for at han levde i middelalderen skrev tidløs litteratur som fengsler stadig flere den dag i dag.

Velkommen til et interessant foredrag!

Mandag 17. september kl. 19.00.

Fri inngang.

  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
July 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no