HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Nå skal også gutta opp på catwalken

1. juli i år fusjonerte Lions Club Øvre Eiker og Lions kvinnegruppe - Huldreblom - til én forening. Det gutta kanskje ikke tenkte på var at de nå også må være med på mannekengoppvisningen som damene har arrangert alene hver høst.

Mannekengkomiteen til Lions består som tidligere av bare damer selv om gutta skal være med i år. Fra venstre ser vi Carin, Mary, Tove, Marit, Turid, Toril og Kari.

 

I åtte år har damene i Huldreblom stått som vertskap for mannekengoppvisningen i rådhusets festsal. Når mørket har senket seg ute har damene vartet opp med moter, kaffe og kaker i tillegg til et solid premiebord i det som er deres viktigste inntektskilde - nemlig utlodning.
 
Det mennene kanskje ikke tenkte over da de to gruppene ble slått sammen til én 1. juli i år, var at de da måtte være med på å arrangere denne kvelden. De tenkte kanskje heller ikke på at de må stille opp som mannekenger for herreklær, som skal vises for første gang denne høsten.
 
22. oktober
Selv om gutta skal være med, er det jentene som fortsatt har styringen på mannekengoppvisningen og det som skal skje på kvelden den 22. oktober. Komiteen har etter åtte år stålkontroll på opplegget selv om det blir en del endringer i år.
 
Det blir naturlig nok visning av damemoter fra Damenes by, men i år blir det som sagt også herreklær. I tillegg legges det opp til visning av barnemoter slik at enda flere skal få et utbytte av denne kvelden.
 
Lions Club Øvre Eiker har i dag ca. 30 medlemmer hvorav ni er damene fra Huldreblom. Men de trenger flere medlemmer for å videreføre arbeidet med å samle inn penger til gode formål i kommunen. Inngangsbilletten på 100 kroner og loddsalget har hvert år gitt et overskudd på mellom 20.000 og 25.000 kroner.
 
Pengene som hentes inn her går til gode formål og de to siste årene er det Frelsesarmeen som har nytt godt av disse. Det er også gitt til Vego besøksgård og Familiesenteret pluss diverse tiltak for barn og unge.


Viktig og sosialt
- Vi er en liten, men glad gjeng som har jobbet med dette i alle år og dette gir oss mye. Å kunne bidra til et varmere samfunn for alle i Øvre Eiker er viktig, men som sagt så trenger vi flere medlemmer som kan ta dette videre, sier Toril Bottegård.
 
Foruten mannekengoppvisningen, jobber Lions med salg av kalendere med historisk innhold og de har sine tulipanaksjoner. Lokalt har de også en julemesse i festsalen i rådhuset med stor sett lokale utstillere og salg av diverse gjenstander.
 
Butikker med stands
I fjor ble det åpnet mulighet for at butikkene som var med på mannekengoppvisningen, hadde stands inne i festsalen. Det kommer de til å fortsette med etter gode tilbakemeldinger fra butikkene.
 
Men i år blir det også litt annet å vise fram. Bjørn Solheim, som er vinsommelier og innehaver av Apropossmak, stiller med noe av sitt vinsortiment, men om det blir smaksprøver er ikke sikkert.
 
Uansett er det gratis kaffe og kaker på inngangsbilletter og damene i klubben håper nå at det kommer mye folk slik at de kan få et solid overskudd som skal deles ut til en god sak.Fra fjorårets mannekengoppvisning med mange fine mannekenger på catwalken. (Fotos: Bjørn Karlsen)
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
May 2019
ma  ti on to fr
June »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no