HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Dora Thorallsdottir til Hokksund mandag

Ønsker du en nær, ærlig og tillitsfull relasjon med barn? Ønsker du å møte barn på en slik måte at masing og kjefting blir overflødig? Da bør du få med deg dette foredraget.

Dora Thorhallsdottir er en kjent foredragsholder og har vært på TV en rekke ganger med en humoristisk vri på alvorlige tema. Mandag kommer hun til Hokksund for å holde foredrag om relasjoner med barn.

 

Førstkommende mandag 8. oktober kommer standup-komiker og relasjonsterapeut Dora Thorallsdottir til biblioteket i Hokksund med et foredrag om det utfordrende familielivet.
 
Foredragsholder Dora Thorhallsdottir grunnla Relasjonssenteret AS i 2006, og arbeider som foredragsholder, relasjonsterapeut og lærer på den skolen hun driver. Hun har utdanning som familieterapeut fra Kempler instituttet i Danmark (med Jesper Juul som hovedlærer), og er fra før utdannet allmennlærer og journalist med mastergrad i kommunikasjon fra England.
 
Dora Thorhallsdottir har også jobbet fire år som standup-komiker, noe hun har returnert til ved å sette opp det kritikerroste showet «Det var ikke sånn det skulle bli» på Latter i Oslo.
 
Showet har gått for fulle hus siden premiere 19. september 2013, med blant annet norgesturne høsten 2014. Dora ble også nominert som årets stand-up komiker for Komiprisen på NRK i 2014. Dora Thorhallsdottir foredrag tar derfor ofte utgangspunkt i humor.
 
Foredraget har gratis inngang, og det har vært stor interesse på forhånd. Det kan derfor være lurt å møte opp tidlig.
 
Foredraget holdes i festsalen, og FAU ved Hokksund ungdomsskole har kafé med kaker, kaffe og brus fra kl. 18. Foredraget starter kl. 19.00.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
May 2019
ma  ti on to fr
June »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no