HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Stor interesse for Leselystfestivalen 2018

17. – 20. oktober strømmer barna til Øvre Eiker bibliotek for å delta på den store Leselystfestivalen 2018. Bokbamsen og biblioteket står bak.

 

Gjennom lesestunder, eventyrstunder, forfatterbesøk, konserter, kunstverksted, skuespill og utstillinger håper Bokbamsen og biblioteket at barna skal få med seg mange gode opplevelser i løpet av disse dagene.
 
En egen festival for barna
Leselystfestivalen er en litteraturfestival for barn og arrangeres annethvert år av Bokbamsen og biblioteket i Øvre Eiker.
 
- I år er vi stolte av å kunne presentere en innholdsrik og morsom festival med flotte gjester og variert program. Forfatterbesøk, kunstverksted, konserter, eventyrstunder og skuespill er bare noe av alt det vi kan oppleve på biblioteket disse dagene, sier bokbamse Rannveig Nymoen.
 
De får i år besøk av blant annet Stian Hole, Jørn Lier Horst, Hans Jørgen Sandnes, Camilla Kuhn, Fortellerhuset i Oslo, Julie Vega Dahl, Aimi Wallumrød og Ingvild Græsvold. I tillegg vil to kjente og kjære tanntroll avslutte festivalen når Teater Egal kommer på besøk med skuespillet Karius og Baktus.
 
Åpning av ny barneavdeling med spesiallaget kunstverk
Dette er femte gang Bokbamsen og biblioteket arrangerer Leselystfestivalen. I år er alt litt ekstra spennende, siden de skal åpne en splitter ny barneavdeling i løpet av festivalen.
 
Stian Hole har i den sammenheng laget et helt eget kunstverk til biblioteket som de gleder seg til å vise frem. - Dette blir gøy, sier bokbamsen.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
August 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no