HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

10-års jubileum for Jul i Gamle-Hokksund

I år er det 10 år siden de første spede forsøk med Jul i Gamle-Hokksund og dermed juleforestilling for store og små på Arbeidern. Tradisjonen tro blir det barneteater også i år, samtidig som det er rekordmange utstillere på julemarkedet.

Årets ensemble fra Hokksund Byteater og «Da julegrøten forsvant». Lørdag og søndag spiller de til sammen stykket seks ganger for store og små. (Foto: Roy’s Pressetjeneste)

 

- De første årene spilte vi Snekker Andersen og Julenissen, men i 2014, fikk vi et helt nyskrevet, lokalt julespill «Da julegrøten forsvant» som var skrevet av Solveig Formoe Eriksen fra Åmot. Dette har vi spilt hvert år siden, til stor glede for vårt publikum, noe som seks fullsatte forestillinger hvert år, vitner om, sier Elin Støa i teatergruppa.
 
Filosofien var og har i alle år vært at Jul i Gamle-Hokksund, skal være et arrangement som «alle» skal ha mulighet å ta med ungene på, kose seg og oppleve, uten at det koster skjorta. Billettprisen har i alle år vært 50 kroner, og pølse i lompe, et kakestykke, en vaffel eller en kaffekopp, til en tier.
 
I år, som tidligere, blir det ponniridning utenfor, julenisse med godteposer, og mange flotte salgsutstillere inne i storsalen, så her kan du få unnagjort julegavehandelen også. I år er spennet i utstillere større enn noen sinne.
 
Skuespillerstaben har variert litt fra år til år, men Bent Tinnlund som julenisse og Vidar Bakken som familiefar, har vært trofast med hele tiden, det samme har vår eminente pianist, Lasse Ingebo.
 
Lørdag 24. og søndag 25. november braker det løs igjen, med forestillinger klokken kl. 12.30, 13.30 og kl.15.00 begge dager. Siden Hokksund Byteater spiller i lillesalen, er det begrenset plass på hver forestilling, så det lønner seg å bestille billetter på forhånd, så du kommer inn på den forestillingen du ønsker.
 
Billetter kan bestilles på: 473 84 606 eller martejensen@hotmail.no eller kjøpes i døra.
Varighet ca. 30 minutter
 
ÅPNINGSTIDER JULEMARKEDET
Lørdag kl. 11.00 – 17.00 og søndag kl. 12.00 – 16.00.
 
En annen ting er det at Lions også har julemarked lørdag 24. november i festsalen på rådhuset, med blant annet juleverksted for ungene, og at Røren Barne- og Ungdomsteater har juleforestillinger samme helgen.

 
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
June 2019
ma  ti on to fr
July »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no