HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

HIL-damene utfordret MIF-gutta til kamp

Hokksund Ils damelag i 2. divisjon har utfordret gutta i MIFs A-lag til håndballkamp. Det skjer i Sentrumshallen onsdag 23. januar. Kampstart er 18.30 og dette blir garantert en kamp som mange vil få med seg.

Showkamp mellom HILs damelag og MIFs A-lag i Sentrumshallen 23. januar, blir noe alle burde få med seg. Dette blir en skikkelig kamp med mye moro, lover jentene. Om gutta har noe å stille opp med, gjenstår å se.

 

Dette er en showkamp du sent vil glemme. Begge lag kommer til å kjempe med nebb og klør om seier. Det vil bli krig og latter. Vil guttene være bedre enn jentene? Ikke gå glipp av tidenes showkamp, skriver Hokksund IL Håndball på Facebook.
 
De oppfordrer alle til å ta med seg kjente og ukjente, fylle Sentrumshallen og bli med på en uforglemmelig håndballkamp.
 
- Dette har vært en snakkis mellom noen av håndballjentene og guttene på MIF en stund. Og så ble det altså noe av. Vi hadde lyst til å utfordre fotballguttene til håndballkamp for å se hvor gode de kan være der, forteller HIL-spilleren Hanne Paulsen til Eikernytt.no.
 
Det er ingen spesiell tanke bak kampen, bortsett fra å skape en veldig bra stemning og ramme rundt kampen og de håper flest mulig vil komme i Sentrumshallen. Kampen spilles kl. 18.30, onsdag 23. januar.
 
- Vi er veldig glade for at Mjøndalen ville være med på dette. Og så tenkte vi at det kunne være et godt bidrag til Hokksund håndball, sier Hanne. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
May 2020
ma  ti on to fr
June »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no