HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Mona Høvring til biblioteket i Hokksund

Mandag 4. mars kommer den lokale forfatteren Mona Høvring til biblioteket i Hokksund. Høvring har tidligere utgitt både diktsamlinger og romaner, og kunne i fjor feire 20-års jubileum som forfatter.

Mona Høvring kommer til biblioteket i Hokksund mandag 4. mars og vil ha en samtale med Anne Gina Sveaas og sitt forfatterskap.

 

Hun ble tildelt Språklig samlings litteraturpris i 2012 for sitt forfatterskap, og ble nominert til Nordisk råds litteraturpris i 2014 for romanen «Camillas lange netter».
 
I fjor høst ga Høvring ut romanen «Fordi Venus passerte en alpefiol den dagen jeg blei født», til gode anmeldelser. Boka handler om to søstre som reiser til et hotell høyt oppe i en liten fjellbygd for å slappe av.
 
Søstrene var en gang svært nære, men en avgrunn mellom dem viser seg stadig mer under oppholdet. Romanen er en vakker fortelling om kjærlighet og forvirring, lidenskap og sjalusi. For denne ble hun også nominert til Bokhandlerprisen 2018.
 
Førstkommende mandag kan du høre henne i samtale med bibliotekets egen «bokbader» Anne Gina Sveaass.
 
I anledning 500 års-jubileet for Norges eldste bok og i tilknytning til at Norge skal være hovedland i Frankfurt, fordelte Nasjonalbiblioteket 27 millioner til bibliotek og andre institusjoner som skal formidle leseglede i Bokåret 2019.
 
Dette arrangementet er en del av Bokåret 2019.
 
Gratis inngang.
Mandag 4. mars kl. 19.00.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
August 2020
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no