HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Plumbo og Rune Rudberg til Sanden Hotell

Fredag 14. og lørdag 15. juni kan du sette av med en gang. Da er det nemlig full fest på Sanden Hotell i Hokksund. Helgen under Hokksund-dagene starter med Plumbo og avsluttes med Rune Rudberg.

Konserthelgen starter fredag med Pumbo og band. det blir garantert en fest med høy allsangfaktor og et livat show fra scenen ved Sanden.

 

Det er bare å begynne å glede seg til de to kjente artistene inntar Sanden sammen med sine band.
 
Plumbo er et rutinert liveband med bredde, variasjon og ikke minst godt «trøkk». Pur spilleglede, sceneentusiasme og allsang hører så absolutt med på deres konserter. De blander sjangre som folk, boogie, pop og rock, og musikken deres betegnes ofte som festrock. Tekstene er hverdagslige og folkelige, og har innimellom en humoristisk tvist. Musikken er ment for å lage god stemning, enten man er i bil, på fest eller på jobb.
 
Plumbo betår av:
Lars Erik Blokkhus - Vokal og gitar
Tommy Løken Elstad - Bass
Glenn Hauger - Fløyte og Torader
Tor Erik «elg» Knutsen - Trommer
Henning Hoel Eriksen - Keyboard
 
 
Rune Rudberg Band trenger stort dansegulv
 
Etter det store gjennombruddet med Ut mot havet i 1988 og nærmere 200.000 solgte plater, var Rune det store popidolet i Norge. Og med oppfølgingsalbumet «Vinger over Europa» fortsatte suksessen.
 
Det var først med det vanskelige tredjealbumet «Lysene fra land» at pop-idol-perioden var over, og en normalisert hverdag var begynt. Rune skiftet da gir fullstendig og ble fulltidsmedlem i dansebandet Scandinavia.
 
Men Rune var ikke fornøyd med bare å spille i danseband. Han har alltid vært en stor fan av countrymusikk, og da Scandinavia ville holde på med sitt, sluttet Rune for å lage et countryalbum på norsk. Det ble albumet «Tidevannsbølger».
 
I den senere tid har Rune virkelig gitt seg countryen i vold. Med platene «Gone Country», «Runaway» og «Strong Enough» har han opplevd å få god kritikk og en mengde godord. Henning Eriksen har produsert alle disse platene – som har engelske tekster.
 Rune Rudberg er utskjelt og hatet, men også elsket av et stor fanskare. De får nok valuta for pengene når han kommer tilbake til Sanden 15. juni under Hokksund-dagene.
 
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
February 2020
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no