HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Hokksund-dager og sommermarked denne uken

Selv om gradestokken langt fra viser sommerlige temperaturer slik vi hadde i fjor, er det denne uken klart for både Hokksund-dager i sentrum og Sommermarked på Eiker senter.

Hokksund Byteater Junior underholdt på handletorget i Hokksund og viste fram litt fra forestillingen deres om «Dyrene i Hakkebakkeskogen» for alle barna.

 

Hokksund-dagene arrangeres også i år over en kjent lest, og starter som vanlig med åpningstale av ordføreren torsdag kl. 12.00 foran rådhuset. Her vil også flere barnehager komme for å underholde før de går i prosesjon til handletorget for å få seg en is og Hokksund Byteater Jr. viser litt av forestillingen om dyrene i Hakkebakkeskogen.
 
Det blir en rekke aktiviteter fra torsdag til og med søndag i Hokksund. Mange av arrangementene er beregnet for barn, og selvsagt kommer det et stort tivoli til Hokksund disse dagene.
 
Andre aktiviteter appellerer nok mest til den eldre garde og bilparader er en gjenganger i så måte. Litt show kan det blir med kjøring med hest og tospann gjennom gata. Dette er en aktivitet for både store og små.
 
Sommermarked
Også Eiker senter varter denne uken opp med tivoli i tre dager og et stort sommermarked på lørdagen. Her blir det en rekke stands hvor senterets butikker og andre tilbyr sine varer og tjenester.
 
Senteret byr også på grilling av mye god mat i tillegg til handel.
 
Sanden Hotell slår også på stortromma i år med band som Plumbo på fredagen og Rune Rudberg på lørdag. Det betyr gjenre fulle hus og høy partystemning på hotellet.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
February 2020
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no