HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Spennende Tussmørk-høst på biblioteket

Høstmørket har senket seg, og førstkommende torsdag starter biblioteket i Hokksund opp en ny sesong med tussmørke konserter på Bibliotekscenen.

Først ut på Bibliotekscenen er bandet D-lovely, med den lokale Hokksund-jenta Gro-Marthe Dickson i spissen.

 

Siden oppstarten i 2014 har denne konsertserien blitt en stor suksess med et stadig økende publikum. I vår fikk biblioteket også bygget en profesjonell scene, med et bakteppe av bokhyller fulle av bøker.
 
Gjendiktet til norsk
Først ut på Bibliotekscenen er bandet D-lovely, med den lokale Hokksund-jenta Gro-Marthe Dickson i spissen.
 
«D-lovely - Uten deg» er debutalbumet til Gro-Marthe Dickson og hennes Cole Porter-prosjekt «D-lovely». Dickson har satt sitt preg på låtene ved å gjendikte et knippe av komponistens mange sanger til norsk språk.
 
Musikken har vært gjennom en resirkulering med en vri fra gitarist Westlunds reharmoniseringer og Dicksons fraseringer og sanglige tolkning av musikken til en av populærmusikkens største komponister. Førstkommende torsdag har Gro-Marthe med seg Aksel Westlund på gitar, Håkon Norby Bjørgo på bass og Magnus Sefaniassen Eide på trommer.
 
Musikalske godbiter hele høsten
D-lovely gjestet også biblioteket på en Tussmørk Torsdag allerede i 2015, og arrangementsansvarlig Lene Myrvold Velle gleder seg til å få gruppen tilbake på Bibliotekscenen.
 
– Vi fikk mange gode tilbakemeldinger etter forrige konsert, og synes musikken til D-lovely passer så fint inn i konseptet vårt, sier hun.
 
- Senere i oktober kommer Kate Gulbrandsen og Cathrine Isaksen Bakken med band. I november får vi besøk fra både det kritikerroste americanabandet, Jack Stillwater, og selveste Ingrid Olava. I desember avslutter vi med en hyllest til David Bowies musikk, så her er det bare å sette av datoene. Nytt i høst er også at publikum kan kjøpe billetter på nett, avslutter Myrvold Velle.
 
Dette er det mange som har ønsket seg en stund, og det er fortsatt ledige billetter til alle konsertene.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
April 2021
ma  ti on to fr
May »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no