HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Varter opp med spektakulær Disney-parade

Øvre Eiker Musikkorps og en rekke lokale og nasjonale solister varter lørdag opp med det som loves å være en spektakulær Disney-parade i Kultursalen på Hokksund Ungdomsskole.

Det er ingen hemmelighet at Petter Anthon Næss og Øvre Eiker Musikkorps liker musikk fra Disneys mange tegnefilmer. Det har vi fått høre ved flere anledninger tidligere og i sommer hadde Petter Anthon en stor konsert med noe av den samme musikken i Svolvær.


Lørdag er det imidlertid Hokksund og Øvre Eiker Musikkorps som står i fokus. Petter Anthon kaller det ikke lenger et musikkorps, men et orkester som sammen med solister og et prosjektkor, vil varte om med noe av den beste filmmusikken Disney har å by på.

I disse dager foregår det intense øvinger i Kultursalen. Sanger fra tidlig Disney-tid, Løvenes Konge og fram til nåtidens Frost, skal øves inn sammen med flere solister. I denne rekken finner vi lokale artister som Sine Frødin, John Kaasa, Mari Haugen, Roar Berget, Mari Haugen, Tove Jacobsen og Tone Sandli. I tillegg finner vi Johannes Winther Farstad og Mari Lerberg Fossum på plakaten.Det er mange solister med på denne konserten. Her er noen lokale. Fra venstre ser vi Sine Frødin, Roar Berget, konferansier Knut Harald Sommerfeldt, Mari Haugen og John Kaasa.


Petter Anthon Næss er som vanlig kapellmester og musikalsk leder, men det er Knut Harald Sommerfeldt som er konferansier eller programleder for kvelden. Det blir garantert ikke kjedelig. Sommerfeldt er jo kjent som alt fra musiker til tryllekunstner, men hva han varter opp med denne gang, er litt usikkert.Orkester og kor øver denne uken for at alle skal få en god musikalsk opplevelse lørdag.


Storsatsing
- Dette er korpsets store satsing denne høsten. Det ligger utrolig mye arbeid bak og mange øvelser bak en slik forestilling. Det hele er planlagt lang tid i forveien og vi har fått inn gode solister som sammen med kor og orkester vil gjøre dette til en festkveld, sier Petter Anthon Næss.

Prosjektkoret, som er satt sammen for anledningen, har hentet medlemmer fra kor fra hele distriktet. Her finner vi sangere fra Celebration, Vox Egeri og mange flere.

I tillegg til konserten byr Øvre Eiker Musikkorps på kafé og åpen bar på ungdomsskolen.Pauker og fullt orkester skal sikre at Disneys filmmusikk kommer til sin rett.


 >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
April 2021
ma  ti on to fr
May »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no