HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Rein Alexander til Hokksund på nyttårskonsert

Det blir storfint besøk når Øvre Eiker Musikkorps og gospelkoret Celebration inviterer til nyttårskonsert sammen med Øvre Eiker kommune førstkommende søndag. Rein Alexander står nemlig på plakaten.

Rein Alexander er kjent for fleste for sin enorme stemmeprakt og det er ikke første gang han har besøkt Øvre Eiker. Søndag kommer han til nyttårskonserten i Hokksund.

 

Den årlige nyttårskonserten i kultursalen på Hokksund Ungdomsskole kolliderer i år med en nyttårskonsert i Folkets Hus i Vestfossen og på Krokstadelva. Likevel håper kommunen at det skal bli fullt hus i Hokksund.
 
Kommunen skal nemlig dele ut kulturprisen for 2019 og det er en pris som henger høyt - om ikke på grunn av pengene - heller heder og ære. I fjor var det Norsk Motorhistorisk Senter på Burud som fikk denne utmerkelsen. Hvem som får den i år er en godt bevart hemmelighet.
 
Men det er musikk og sang som kommer til å stå i fokus også på årets konsert. Petter Anthon Næss leder både Øvre Eiker Musikkorps og dirigerer gospelkoret Celebration.
 
I år har han som sagt fått med seg Rein Alexander, men han er langt fra den eneste som kan synge her. John Kaasa, Sine Frødin, Fiskum Barne- og Ungdomsteater, Hokksund Byteater, Øvre Eiker Kulturskole og flere andre deltar.
 
Det hele ledes som vanlig av Petter Anthon Næss.
 
- Dette er en konsert og en møteplass for å se litt bakover i året som gikk, men mest for å rette blikket fremover mot alt som skal skje i 2020. Vi hyller kulturlivet og idretten i Øvre Eiker kommune, og håper alle som en vil komme og bli med på festen, sier Petter Anthon Næss.
 
Kommunen skal også hedre alle som har gjort en stor innsats på idrettsfronten det siste året slik det ble gjort i fjor. Og listen over Norgesmestre og andre vinnere er forholdsvis lang i år.
 

Øvre Eiker Musikkorps under ledelse av Petter Anthon Næss er vertskap for årets nyttårskonsert. Bildet er fra fjorårets konsert. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
April 2021
ma  ti on to fr
May »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no