HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Hjemme i vinterferien? Dra på biblioteket!

Neste uke er det vinterferie og skolefri. Og selv om du ikke skal bort på vinterferie, trenger du slett ikke å kjede deg. Det er bare å stikke innom biblioteket i Hokksund.

Biblioteket i Hokksund ønsker små og store velkommen innom i vinterferien, blant annet med sjakkurs og Bokbamsen.

 

Mandag og tirsdag i vinterferien kan du få med deg lesestunder for de minste med Bokbamsen kl. 11.30. Mandag passer lesestunden best for de mellom tre og fem år, mens på tirsdag er bokvalget tilpasset barna mellom seks og ni år.
 
Onsdag og torsdag fra kl. 11-15 inviteres det til kurs og sjakkaktiviteter med Eiker Sjakklubb. Det blir servering av saft og boller mellom slagene. Onsdag er kurset beregnet for nybegynnere med en kombinasjon av læring og sosialt spill.
 
Torsdag er beregnet for de litt mer øvede spillerne, og for de som deltok onsdag. Da blir det mer detaljert undervisning, og øvelser knyttet til spillet. De som hjelper til og underviser er selv aktive spillere i sjakklubben. Aktivitetene passer best for aldersgruppa 6-18 år.
 
Fredag blir det et litt annerledes fredagsverksted i biblioteket. Bibliogames, som er Norges eneste organisasjon for spillformidling. De kommer for å lære oss å være kreative med teknologi og programmet Makey makey. Dette enkle kodesettet lar deg bygge egne spillkontroller, piano og mer, med alt fra frukt til vannbøtter. Kurset hadde begrenset antall plasser, og er dessverre allerede fulltegnet.
 
Vinterferieaktivitetene avsluttes på lørdag med en musikalsk eventyrstund for i barneavdelingen for de minste. Da kommer forteller Anne Grethe Herland sammen med bibliotekar og felespiller Åsa Ringborg. Sammen tryller de frem et spennende eventyr i ord og toner.
 
Hovedbiblioteket og BUA - der du kan låne fritids- og aktivitetsutstyr med bibliotekkortet ditt - holder vanlige åpningstider hele uka, mens filialene følger skolens ferie og holder stengt.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
April 2021
ma  ti on to fr
May »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no