HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Travel museumssommer på Nøstetangen

Museene utenfor storbyene melder om gode besøkstall i sommer. Nøstetangen norsk glassmuseum er blant dem som merker at nordmenn ferierer i eget land.

Glasshytta i Hokksund er åpen året rundt og blåser glass slik man gjorde i Hokksund på 1700-tallet. Daniel Erlandsson og Linn Bergaplass jobber med en glasskurv av Nøstetangen-modell. (Foto: Ragne B. Lysaker)

 

- Her har det vært veldig godt besøkt siden vi åpnet i begynnelsen av juli, kan avdelingsleder Henrik Somdal fortelle: Vi merker at de utenlandske turistene er uteblitt, men det er tydelig at nordmenn drar på norgesferie i år. Vi har hatt besøkende fra hele landet.
 
Somdal tror mange også velger å feriere i nærmiljøet, og at folk er på jakt etter lokale perler.
 
I sommer viser museet i Hokksund en utstilling med glassblåser Daniel Erlandsson. Denne står frem til 23. august. Museet har i midlertidig helgeåpent helt til 4. oktober. Fra september er det kunstner Eva Beate Laugerud som har utstilling på museet.
 

 
Daniel Erlandsson viser glasskunst på Nøstetangen norsk glassmuseum til 23. august. Her vinglass og doble pokaler med 1700-talssnitt.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
April 2021
ma  ti on to fr
May »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no