HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Kongelig sus over nytt forfattermøte

Det blir kongelig sus over denne høstens første forfattermøte. «Årene med Elizabeth – et forfattermøte med Inger Merete Hobbelstad» er tittelen for møtet og her er forfatteren på hjemlige trakter i dobbel forstand. Hun er nemlig fra Hokksund.

Inger Merete Hobbelstad er opprinnelig fra Hokksund, og kommer «hjem» for å snakke om sin siste bok om «Årene med Elizabeth».

 

Dronning Elizabeth har hittil overlevd 14 statsministre - fra Winston Churchill til Boris Johnson. Hun er den monark i verden som har sittet lengst på tronen.
 
Mandag 7. september kommer forfatter Inger Merete Hobbelstad til biblioteket i Hokksund med sin nye bok «Årene med Elizabeth». Boka bringer oss inn i dypet av de kongelige gemakkene. Her får vi de ukjente historiene fra dronning Elizabeths eventyrlige år, vi får drama, forelskelser, feider og skilsmisser, og et granskende blikk på hva det er som egentlig skjer når millioner av mennesker gråter over en prinsesses død eller fryder seg over et kongelig bryllup.
 
Inger Merete Hobbelstad, opprinnelig fra Hokksund, er en norsk journalist og skribent. Hun arbeidet i mange år frilans som kulturjournalist og teater- og filmanmelder i Dagbladet. Høsten 2014 fikk hun fast jobb som kommentator i avisa.
 
Hobbelstad har mastergrad i litteraturvitenskap, og mottok hun Hestenes-prisen i 2012 «for å skrive innsiktsfulle anmeldelser og kommentarer preget av godt begrunnede vurderinger og med stor integritet». Samme år var hun bidragsyter til boka «Norske klassikere – Bøker, filmer, musikk, radio og TV fra 1945 til i dag». Høsten 2016 ga Hobbelstad ut sin essaysamling «Å leve med Shakespeare», og hun ble tildelt Riksmålsforbundets pris Gullpennen i 2018.
 
Biblioteket ønsker velkommen til et spennende forfattermøte.
 
OBS: Grunnet smittevernhensyn er det påmelding til dette arrangementet og begrenset antall plasser. Alle publikummere blir registrert med navn og telefonnummer for eventuell smittesporing. Gratisbillett kan hentes på biblioteket eller via bibliotekets hjemmeside.
 
Mandag 7. september kl. 19.
Øvre Eiker bibliotek.
Gratis inngang.
 

  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
April 2021
ma  ti on to fr
May »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no