HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Snipp, snapp, snute på biblioteket

Lørdag 5. september kl. 12 inviterer biblioteket i Hokksund inn til en fartsfylt og fysisk forestilling for de minste.Skuespillerne Gunnar Dundas og Thali M. Liberman gir en 40 minutters forestilling for de minste førstkommende lørdag.

 

Publikum møter kjent og kjært eventyrstoff av Asbjørnsen og Moe, blant annet Reveenka og Syvende far i huset. Forestillingen varer ca. 40 minutter, og inneholder både tekst og sang. Skuespillerne er Gunnar Dundas og Thali M. Liberman.
 
Dundas er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo, og har jobbet som dukkespiller i Rodde og Kikkan på NRK Super. De siste somrene har han vært å se som Mikkel Rev og Bakemester Harepus i Hakkebakkeskogen i Dyreparken Kristiansand, og han er dessuten dukkemaker og lager dukker under navnet Dundas Puppets.
 
Liberman er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Skuespillerkarrieren startet allerede da hun var åtte år og spilte hovedrollen som Maja i spillefilmen Maja Steinansikt. På scenen har hun spilt i blant annet Villanden ved Torshovteatret og spilt Solveig i Nordavind Produksjoners oppsetning av Peer Gynt. Høsten 2018 var hun å se som Frøken Finckel i Teater Innlandets oppsetning av Bør Børson Jr.
 
Regi er av Per Rønningen.
 
Grunnet smittevernhensyn er det et begrenset antall plasser, og publikum anbefales å reservere billett på forhånd selv om forestillingen er gratis. Reservering av billetter gjøres på nettet eller på biblioteket. Forestillingen vises i rådhusets festsal, med inngang gjennom biblioteket.
 

  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
April 2021
ma  ti on to fr
May »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no