HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Eli Kari Gjengedal til Lions mannekengoppvisning i Hokksund

Mandag 18. oktober er det igjen duket for mannekengoppvisning i festsalen på Øvre Eiker Rådhus. Det er nå to år siden siste gang arrangementet ble gjennomført grunnet smittevernregler og pandemi. Denne gang er det værdama Eli Kari Gjengedal som skal lede showet.

Værdama Eli Kari Gjengedal skal holde et foredrag før selve mannekengoppvisningen som hun også skal lede.

 

Også denne gangen samarbeider Lions tett med lokale butikker som ønsker å vise publikum sine kolleksjoner. For å feire at alt er i ferd med å normalisere seg og for at vi igjen kan lage aktiviteter og arrangementer har, Lions denne gangen engasjert Eli Kari Gjengedal som konferansier under oppvisningen. Hun vil også holde et foredrag som starter en halv time før fremvisningen. Her blir temaet : 48 – ein overgang?

 

- Dette blir et høydepunkt og vil sette en spiss på kvelden. Det er i år 11 butikker som deltar på oppvisningen og det vil bli vist moter i alle kategorier for både kvinner og menn, sier Trygve Nilsen i Lions Club Øvre Eiker.

 

Det blir anledning til å besøke noen av butikkenes «stands» før showet starter og tradisjonen tro er det gratis bevertning og muligheter for å kjøpe et glass vin.

 

Et ekstra høydepunkt under oppvisningen vil også være utdeling av Lions Hederspris. Lions Club Øvre Eiker håper på fullt hus under oppvisningen da dette er første gang det har vært mulig med åpne arrangementer på halvannet år.

 

Overskuddet fra mannekengoppvisningen går uavkortet til Beitostølen Helsesportssenter hvor Lions Norge vil bidra til bygging av et Familiesenter slik at foresatte kan være med barn/pasienter som har behov for et opphold på Helsesportssenteret. Dette er også målet for Lions Røde Fjær aksjon som settes i gang 7 november.

 

Billetter til mannekengoppvisningen er lagt ut i alle butikker som deltar, og kan også kjøpes i inngangen ved ankomst. Selv om det nå er åpnet opp og restriksjoner er fjernet vil Lions gjennom arrangementet bestrebe seg på en gjennomføring hvor smittefaren blir tatt hensyn til og en viss avstand blir sørget for.

 

- Dette blir et høydepunkt i Øvre Eiker i høst, sier Trygve Nilsen. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
januar 2022
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no