HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 


4 Travel Reisebyrå

Adresse
Stasjonsgata 64
3300 Hokksund

E-post
travel@4travel.no

Nettsted
http://www.4travel.no
Telefon
32 70 14 44

Faks

Firmabeskrivelse
Velkommen til 4 Travel

4travel har lang erfaring i å skreddersy reiser for firmaer, grupper og private. Vi tilrettelegger spennende og opplevelsesrike reiser basert på dine ønsker og behov.

Forretningsreiser
Forretningsreiser skal ta kortest mulig tid. Det betyr avganger på det tidspunkt som passer best, minimal ventetid ved flyskifte og smidige transport- og hotelløsninger på destinasjonsstedet. 4travels lange erfaring og omfattende kontaktnett innebærer at du alltid vil få tilbud om gode og kreative løsninger, tilpasset akkurat dine behov.

Gruppereiser
Enten det gjelder turer som skal motivere medarbeidere, premiere dem eller gi faglig inspirasjon, er det uhyre viktig at turens innhold reflekterer firmaets profil og visjon. I samarbeid med kunden legger vi opp et program som er i samsvar med firmaets ønsker og mål for reisen.

Opplevelsesreiser
Hva ønsker du å legge mest vekt på? Naturopplevelsene, dyrelivet, golf, dykking, vandretur, kulturen, mat og vingårder, kontrastene? Et bedriftsbesøk, foredrag, messe eller kurs kan gi viktig og stimulerende impulser for videre arbeid i hverdagen. 4travel tilrettelegger et program tilpasset formålet med reisen. Vi sørger for reservasjon av all transport, overnatting, måltider med mer til konkurransedyktige priser.

Studieturer
Et bedriftsbesøk, foredrag, messe eller kurs kan gi viktig og stimulerende impulser for videre arbeid i hverdagen. 4travel tilrettelegger et program tilpasset formålet med reisen. Vi sørger for reservasjon av all transport, overnatting, måltider med mer til konkurransedyktige priser.

Storbyferie
Vil du tilbringe en kveld med opera, musikal, teater eller konsert? Opptatt av god mat og drikke? Gode plasser for å se favorittlaget spille kamp? Vi har alltid førstehåndskunnskap om hva som er verdt å se og gjøre, og ikke minst kontaktene som gjør at ønskene dine blir oppfylt. Hotellet er ofte halve reisen. Enten du vil at hotellet skal være en viktig del av selve reiseopplevelsen, eller du ønsker å tilbringe minst mulig tid der, finner vi hotellet som passer akkurat deg, både når det gjelder pris, standard og beliggenhet.tilbake


HVA SKJER
 
 
januar 2022
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no