HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 


Hokksund Auto AS

Adresse
Vestre Brugate
3300 Hokksund

E-post
firmapost@hokksund-auto.no

Nettsted
http://www.opel.no/
Telefon
32 75 51 51

Faks
32 75 51 50

Firmabeskrivelse
Hos oss finner du et av markedets bredeste og sterkeste bilsortiment. Uansett hva du har av ønsker når det gjelder bil, så er sjansen veldig stor for at vi har en modell som passer dine behov. Dessuten har vi en butikk med meget bra tilbehør og et autorisert verksted med kyndige mekanikere, riktige originaldeler og lave priser. Les videre på vår hjemmeside og kom siden inn til oss, så skal vi sørge for at du blir fornøyd som Opel kunde.

Nye biler
Hos oss finner du de siste av Opels nye modeller utstilt. Velkommen til demonstrasjon og prøvekjøring. Vi har også et godt utvalg av brukte biler i mange prisklasser. Vi kan tilby de fleste løsninger for et fornuftig bilhold, langtidsleie, lån, leasing, gunstig finansiering og forsikring.

Brukte biler
Vi har nå et meget godt utvalg på vårt bruktbillager, gå inn på vår bruktbilliste på www.motorborsen.no

Firmabil
Med et godt utbygd servicenett i Europa, har Opel et nettverk som alltid finnes der firmaet ditt befinner seg - eller planlegger å befinne seg. Sammen med et bredt modellutvalg, fra eksklusive Signum til den praktiske Combo, kan Opel tilby en helhetsløsning for ditt firmas transportbehov, der omsorg for medarbeidere så vel som økonomiske realiteter har høyeste prioritet.

Til sammen finnes det 7.300 forhandlere og servicesentere i 30 land som sammen jobber for å hjelpe våre firmakunder på deres vei mot nye mål.

Verksted
Vårt verksted består av mekanikere som har lang erfaring fra Opel og er godt skolert på Opels serviceskole, for å ivareta merkets høye krav til kvalitet.

Våre åpningstider:
Mandag - fredag kl. 07.30 - 16.00
Tordag kl. 07.30 - 17.00
Lørdag 10.00 - 13.00

Lørdagssteng i perioden fra 20. juni til 22. august.


tilbake


HVA SKJER
 
 
januar 2022
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no