HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 


Pax Kundalini Yoga

Adresse
Storgata 51
3300 Hokksund

E-post
post@paxkundaliniyoga.no

Nettsted
http://www.paxkundaliniyoga.no
Telefon
916 65 030

Faks

Firmabeskrivelse
I vårt lille og hyggelige yogasenter tilbyr vi først og fremst Kundalini Yoga, men også andre typer yoga, Pilates og slyngetrening. Vi ønsker å være et samlingssted det er godt å komme til, et sted hvor du kan legge fra deg hverdagens stress med fysiske øvelser, pusteteknikker, meditasjoner, lydvibrasjon og avspenning. Trene og yogiere seg friskere, gladere og mer i takt med seg selv.

Kundalini Yoga er ganske nytt i Norge, men er en flere tusen år gammel yogaretning, som blant annet Medisinsk Yoga springer ut i fra. Kundalini blir ofte kalt for «yogaen for bevissthet» fordi det i tillegg til fysisk trening fokuseres på å øke vår bevissthet og tilstedeværelse, både i oss selv og i samspill med verden rundt oss. Fysisk stimulerer og styrker vi spesielt kjertelsystemet, nervesystemet og hormonsystemet, slik at vi blant annet blir mer robuste for påvirkning av stress.

Kundalini er yogaen for hverdagen og det passer for alle. Vi bruker enkle, men kraftfulle teknikker både i stillinger og i meditasjon, fokus er innover og alle er kun sin egen utfordrer. Her er det ingen sammenligning, ingen fokus på ytre, men hemmeligheten er at indre forandring også blir til ytre forandring.

I Pax Kundalini Yoga benytter vi også gongspilling til å øke effekten av det vi gjør i øvelsene, til meditasjon og rene gongbad. Gongen er et kraftfullt verktøy med lydvibrasjon som går inn i kroppen på cellenivå og hjelper oss til å løse opp i blokkeringer og øke flyten av prana (livskraft).

Vi tilbyr morgenyoga, formiddagsyoga og ettermiddag/kveldsyoga på ukentlig basis. I tillegg holder vi i blant workshop og rene meditasjonskvelder. Vi ønsker videre å tilby yoga og meditasjon til bedrifter, skole og barnehager.

Vi som driver Pax Kundalini Yoga er Nina Østergaard, internasjonalt sertifisert Kundalini Yoga lærer og Feng Shui konsulent. Bård Huseby, Gong Yoga lærer og under utdannelse som Kundalini Yoga lærer.

Alt som skjer på senteret blir lagt ut på vår nettside og facebookside, finn og lik oss, så er det lett å følge med på hva som skjer.

Du finner oss på facebokk her:
https://www.facebook.com/paxkundaliniyoga/?fref=ts


tilbake


HVA SKJER
 
 
januar 2022
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no