HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 


Fem Elementer Helse i Balanse

Adresse
Stasjonsgata 34
3300 Hokksund

E-post
knut@5-elementer.no

Nettsted
http://www.5-elementer.no/
Telefon
411 04 612

Faks

Firmabeskrivelse
Et helhetlig behandlingstilbud med klienten i sentrum.

I dagens stressende samfunn ser vi større behov enn noensinne for å få mer harmoni inn i tilværelsen. Alle løper rundt og forsøker å finne lykken. Altfor mange har misforstått og tror at «ekte lykke» kan kjøpes for penger eller ved å skaffe seg flere materielle ting.

Harmoni er balanse, aktivitet og hvile, yin og yang. Vi vil hjelpe deg med å gjenopprette denne balansen slik at du kan få bedre helse og bli mer bevisst og kanskje bli enda mer lykkelig.

Vi der forhandler av cellRESET / Helsemeny1 og FitLine produktene. Har du spørsmål vedrørende produktene, ta en titt på nettbutikken eller ta kontakt for en hyggelig prat.


Vi tilbyr følgende behandlinger:

Akupunktur: Dette er en terapi hvor det settes inn tynne nåler i spesifikke punkter langs kroppens meridianer eller «energi-kanaler» som går langs og rundt på kroppen. En av de største fordelene med akupunktur er at det ikke finnes skadelige bivirkninger.

Kinesiologi: Dette betyr «læren om bevegelse». Ved hjelp av blant annet muskeltesting kan terapeuten avdekke ubalanser, mangler og sykdom i kroppen. I tillegg kan vi sette i gang kroppens egne helbredende energier med kineseologien.

Kopping: Kopping er å plassere/føre en spesiell glasskopp på enkelte kroppsdeler og lage et undertrykk mot huden. Det finnes forskjellige kopper og koppingsmetoder.

Øreakupunktur: Dette er en terapiform med et stort anvendelsesområde. Den kan brukes ved de fleste kroniske og akutte lidelser. Den har vist god effekt ved f.eks. lokale smerter, hodepine, migrene, gallesten, nyresten, muskel- og skjellett-lidelser, leddbetennelser, bihulebetennelse, underlivsplager, røykavvenning, narkomani, fordøyelsesproblemer, urinsyregikt, svimmelhet, lette depresjoner osv.

QI-gong: Det betyr oversatt «Energi i bevegelse» eller «kultivering av energi». Hensikten med Qi-gong er å styrke helsen, gjøre både kropp og sinn mer motstandsdyktig, for å forhindre aldringsprosessen og gi et langt liv samt bedre velvære og livskvalitet.

Kinesio-tape: Dette har anvendelsesområde spesielt på smertedemping av både kroniske og akutte smerter, men kan også benyttes for å rette opp og korrigere feil kroppsholdninger osv.

Vi holder også kurs og arrangerer ulike temamøter som går på alt fra allergier til puste- og avspenningsøvelser. Vi bidrar også med å sette opp menyer som vil bedre din helse samt redusere din vekt.

Mer informasjon om våre tilbud finner du på våre nettsider.

Åpent kun etter timebestillingtilbake


HVA SKJER
 
 
januar 2022
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no