HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 


Alfa Travel

Adresse
Stasjonsgata 34
3300 Hokksund

E-post
post@alfatravel.no

Nettsted
http://www.alfatravel.no
Telefon
32 25 08 70

Faks

Firmabeskrivelse
Alfa Travels turer er for deg som liker å reise i gruppe med egen reiseleder. Turene kalles «Trygge Reiser for godt voksne» og passer like godt for enslig som for par. På alle turene har vi tre ting som vi ønsker å oppfylle:

Vårt mål er at du skal få

GODE OPPLEVELSER
Vi inkluderer utflukter til spennende steder i området med kunnskapsrike lokale guider. Før reisen får dere tilsendt et hefte med litt informasjon om landet og stedene vi reiser til.

HYGGELIG FELLESSKAP
Dette er som å reise på ferie sammen. Reiselederne er medreisende og bor på samme hotell som gruppen. Det er tilbud om felles aktiviteter og det er mye latter og glede på våre turer. Du spiser aldri alene, med mindre du ønsker det. Det er selvfølgelig full frihet til å velge vekk program og gjøre ting på egen hånd.

FØLE DEG TRYGG
Vi velger fly med direkteruter og avganger på dagtid. Vi velger gode og hyggelige hotell, med sentral beliggenhet og god mat. Vi har god helseberedskap og tilbyr koffertservice. Alfa Travel er medlem av Reisegarantifondet.

Ring 32 25 08 70 og be om vår reisekatalog.

Alfa Travel leverer også turopplegg med og uten reiseleder til kommuner, institusjoner, pensjonistforeninger, frivillige lag og foreninger og pasientorganisasjoner over hele landet.


tilbake


HVA SKJER
 
 
januar 2022
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no